注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

闫相国工作室(在职硕士)

GCT、MBA、MPA、MPACC、教育硕士、法律硕士等考前辅导资料。

 
 
 

日志

 
 

2014年7月28日在职硕士十月联考MPA、MPACC、MBA、JM、Ed.M每天一练  

2014-07-28 06:59:28|  分类: 十月联考英语 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

2014728日在职硕士十月联考MPA、MPACC、MBA、JM、Ed.M一练

适用:工商管理硕士、公共管理、会计硕士、法律硕士、教育硕士、军事硕士、公共卫生硕士等

责任编辑:闫相国

7月31日前参加辅导保过班优惠500元,普通全程班85折优惠,请静心复习,做好复习过程。相信就是力量,坚持就会成功!----www.xycentre.com 联系电话:020-38182122

 

My surprise over the past few winters has been the personality transformation my parents go through around mid-December as they change from Dad and Mom into Grandpa and Grandma. Yesthey become grandparents and are completely different from the people I know the other eleven and a half months of the year.

The first sign of my parents’ change is the delight they take in visiting toy and children’s clothing stores. These two people, who usually dislike anything having to do with shopping malls, become crazy consumers. While they tell me to budget my money and shop wisely, they are buying up every doll and dump truck in sight. And this is only the beginning of the holidays!

When my brother’s children arriveGrandpa and Grandma come into full form. First they throw out all ideas about a balanced diet for the grandkids. While we were raised in a house where everyone had to take two bites of cornbeets(甜菜)or liver (foods that appeared quite often on our table despite constant complaining)the grandchildren never have to eat anything that does not appeal to them. Grandma carries chocolate in her pockets to bribe(贿赂)the littlest ones into following her around the housewhile Grandpa offers “surprises” of candy and cake to them all day long. Boxes of chocolate-pie disappear while the whole-wheat bread get hard and stale. The kids love all the sweetsand when the sugar raises their energy levelsGrandma and Grandpa can always decide to leave and do a bit more shopping or go to bed while my brother and sister-in-law try to deal with their highly active kids.

Once the grandchildren have arrivedGrandma and Grandpa also seem to forget all of the responsibility lectures I so often hear in my daily life. If Mickey screams at his sister during dinnerhe is “developing his own personality”; if Nancy breaks Grandma’s mirrorshe is “just a curious child”. Butif I track mud into the house while helping to unload groceriesI become “careless”; if I scold one of the grandkids for tearing pages out of my textbookI am “ impatient”. If Paula talks back to her motherGrandma and Grandpa smile at her spirit. If I say one word about all of this excessive loveMom and Dad reappear to have a talk with me about petty jealousies. 

1. As regards his parents’ shopping for the grandchildrenthe author       .

A.feels jealous B.feels amazed

C.thinks it unnecessary D.thinks it annoying

2. What happens after the kids have had all the sweets?

A.They get highly energetic. B.They quiet down.

C.They want more sweets. D.They go to bed.

3. Which of the following is NOT true of the visiting children?

A.They behave very well. B.They like chocolate very much.

C.They receive toys from their grandparents. D.They are having a lot of fun.

4. It can be inferred from the passage that when the author was a childhe       .

A.liked the foods he had  B.got a lot of pocket money 

C.was spoiled by his parents D.was scolded if he misbehaved

5. “Personality transformation” in the author’s parents means that they       

A.have turned into loving parents  B.have become strict parents

C.no longer care for the author  D.used to believe in discipline for children

 

答案解析:

1. B。根据文章第二段中的“These two people … become crazy consumers.”可知,作者对父母的这种变化感到很吃惊。故答案为B。

2. A。根据文章第三段中的“The kids love all the sweetsand when the sugar raises their energy levels …”可以看出,糖果给孩子们增加能量。故答案为A。

3. A。在文章中,选项B、C、D都能找到对应的地方,只有选项A中提到的“孩子们很有礼貌”没有讲到。故答案为A。

4. D。从最后一段中的一系列对比中我们可以了解到,作者的父母过于偏爱孙子和孙女,而过去管教子女是很严厉的。故答案为D。

5. D。根据最后一段中的“… seem to forget all of the responsibility lectures I so often hear in my daily life.”可知,作者的父母曾经很赞成那些责任教育。故答案为D。

……更多复习资料和信息请通过以下方式获得。

学苑教育公众网:www.xycentre.com

学苑教育学习平台:www.xychina24.com

学习博客:http://yxg196912113616.blog.163.com/ 

学苑教育广州分校公众微信号: gzxyweixin

辅导咨询电话:020-38182268     38182269   

地址:广州市天河北路898号信源大厦1619—1621室

关注学苑教育广州分校公众微信:gzxyweixin  查看更多推送内容。

  评论这张
 
阅读(21)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017